martes, 2 de julio de 2013

CORNUTS I PAGAR EL BEURE

No us parlaré de l’espoli sistemàtic que pateix Catalunya – i les persones, catalanes o no, que aquí viuen - per part del REINO DE ESPAÑA.

Tampoc de la paradoxa que implica reduir els impostos a Extremadura , mentre a Catalunya hi ha quitxalla – i gent de totes les edats – procedents  també, en la proporció que toca d’aquell Comunitat . que passen necessitats greus en qüestions de salut, d’atenció social, i dit sense guants, que pateixen gana.

Tampoc dels ‘artificis jurídics’ que des del PP s’estan posar per condicionar la nostra voluntat. Algunes d’aquestes mesures – em consta – s’han portat a la Fiscalia del Tribunal Penal Internacional, perquè valori la seva qualificació com ‘genocidi’ i actuí en conseqüència.

Avui toca parlar de l’autoservei, i de la pressa del pel que implica per als ciutadans/compradors.


Abans de la desfeta – premeditada des del REINO DE ESPAÑA – de les Caixes d’Estalvi de Catalunya; com plorarem la seva absència !. Les persones eren ateses per empleats, de forma ràpida i àdhuc cordial, ara heu d’anar a fer cua – només tenen una o dues màquines en el millor dels casos - , i fer-vos vosaltres mateixos la feina, retirar diners, retornar rebuts, pagar impostos ,... ah!, el BANCO us ho agraeix fent-vos pagar la COMISIÓN DE MANTENIMIENTO DE LA CUENTA, aprovada pel BANCO DE ESPAÑA, que curiosament no desglossa de forma detallada en que consisteix ‘aquest servei’.

Si aneu a la benzinera us haureu de posar vosaltres el combustible , i pagar en el millor dels casos, el mateix que en les escassíssimes estacions on encara hi ha persones treballant.

Si aneu al supermercat us haureu de servir vosaltres, transportar el gènere fins a la caixa, on fareu el pagament, , i pagareu en el millor dels casos, el mateix – sinó més - que en les escassíssimes botigues on encara hi ha persones treballant.

En el meu cas m’aturo en les benzineres que tenen personal per atendre , vaig a les botigues que tenen persones per atendre i aconsellar sobre els productes; NO HE TROBAT encara cap BANCO que faci del servei al client la seva divisa, i per descomptat no tinc cap confiança ni en el PP, ni en el REINO DE ESPAÑA, ni en els sàtrapes que defensen aferrissadament que els catalans hem de continuar infinitament fent el paper de CORNUTS I PAGAR EL BEURE

No hay comentarios:

Publicar un comentario