viernes, 14 de febrero de 2020

VIATGES A LA CARTA, EL PI REPUBLICÀ A LA PLAÇA DEL SANTUARI DE SANTA CRISTINA DE LLORET DE MAR. LA SELVA. GIRONA.

Tota la feina feta a http://blogscat.com/a/diaridecastellardelvalles/ – que és molta - és inaccessible fins que algú decideixi – una vegada més – perdonar-nos la vida

El seu missatge és Error establishing a database connection

Ens sap greu, sobretot, per l’empresa que hi ha al darrere – la que s’hi juga els diners – a la que aquestes continues tallades i suspensions li comporten una pèrdua de competitivitat que la pot abocar al tancament.

Tenim alteratives, el amics de https://www.guimera.info/wordpress/tribuna/ , els blocs de Google,.....

Els amics lectors compartiu aquests enllaços i que TOTHOM tingui clar i coll avall, que contra Catalunya i el catalans, TOT S’HI VAL.

Ens arribàvem fins aquest Santuari de la Selva, el Pere Albert Carreño, el Juan Navazo Montero i l’Antonio Mora Vergés, havia tingut casino de visitar-lo l’any 2013 amb el Josep Olivé Escarrè ( Sant Llorenç Savall, 2 de maig de 1926 + Castellar del Vallès, 6.05.2019 ), com aquella ocasió el volia ensenyar l’Església magnifica , les vistes sobre el mar d’una bellesa inenarrable, i alhora que poguessin veure i retratar el pi magnífic que acollia el 7 d’agost de 1934 una Reunió del Consell de Govern de la Generalitat de Catalunya.



Lluís Companys i Jover (ERC)
Josep Dencàs i Puigdollers(ERC)
Ventura Gassol i Rovira (ERC)
Martí Barrera i Maresma (ERC)
Joan Comorera i Soler (USC) Unió Socialista de Catalunya
Martí Esteve i Guau (ACR)Acció Catalana Republicana
Joan Lluhí i Vallescà (PNRE) Partit Nacionalista Republicà d'Esquerra

Santa Cristina portava a l’Altíssim la nostra pregaria, Senyor ; allibera el teu poble !!!!



Fotografia Xavier Caparrós Moreno. Altar major barroc http://invarquit.cultura.gencat.cat/Cerca/Fitxa?index=0&consulta=&codi=26818

Poseu Santa Cristina, Lloret, la Selva, Girona, Catalunya a la vostra agenda per aquest any 2020.

Qui sap si entre els coronavirus, el canvi climàtic i altres desgràcies provocades pels mals anomenats “Homo sapiens sapiens” tindreu ocasió de fer-ho en el propers mesos o anys, oi?.

No hay comentarios:

Publicar un comentario