sábado, 7 de marzo de 2020

TENIU DADES DE L’ESCOLA PÚBLICA QUE HI HAVIA A L’EDIFICI DE L’AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ DE TORELLÓ?. OSONA

El Joan Dalmau Juscafresa em feia arribar un email en el m’explica que un vilatà de Sant Vicenç de Torelló li va dir que antigament hi havia una escola al edifici de l'actual ajuntament, al costat hi ha un accés que dona a la part de darrera on hi havia l'escola, a la que el seu informant hi havia anat.


El terme ‘antigament’ potser fa referencia , o potser no, al període de la dictadura franquista. Demanarem més informació als santvicentins per aclarir-ho, esperem les seves respostes a l’email coneixercatalunya@gmail.com , també ens agradaria saber l’autor de l’edifici que aixopluga l’Ajuntament.

Estem passant un tràngol; el sistema ens continua dient – i ja és el quart dia - Error establishing a database connection quan intente, accedit a http://blogscat.com/

Des de http://blogscat.com/ es va fer un esforç creant i mantenint una eina gratuïta que pretenia facilitar l’accés de la llengua catalana a Internet.

Ens dol comprovar - una vegada més - que aquestes iniciatives topen amb constants entrebancs que pretenen únicament fer-les fracassar.

Som conscients que també les pàgines que ens permeten publicar alternativament poden patir ‘represàlies’

Exercir de català, es com ahir una “ activitat de risc”

Donec perficiam

No hay comentarios:

Publicar un comentario