Quan retrata aquest edifici que evoca – almenys al meu parer – un vaixell, no podia suposar que fora tant complicat - al segle XXI - això de trobar dades.
Demanava ajut ‘urbi et orbe’, http://www.naciodigital.cat/blocdefotos/index.php?seccio=noticies&accio=veure&id=141791&autor=2083&cerca= , i també al propi Ajuntament.
Rebia un e-mail – que reprodueixo literalmebt :
He anat a parar al vostre web buscant una foto de la façana de l'Ajuntament. Veig que no disposeu de les dades de l'edifici. El projecte el va fer l'arquitecte municipal de llavors, Salvador Panosa Domingo i data de principis dels anys 90, crec que el 1991 exactament. I com anècdota està construït en l'espai que antigament ocupava una de les varies masies que envoltaven l’església de Sant Pere. Te tres plantes. A la planta soterrani hi ha un garatge i els dipòsits de l'arxiu municipal; a la Planta Baixa està l'oficina d'Atenció Ciutadana i diversos departaments i a la Planta Primera es troba la Sala de Plens, el despatx d'Alcaldia i el balcó, la Sala de Govern, despatxos de regidors,...
Espero haver-vos ajudat.
Donàvem les gràcies, tot i plantejant una nova pregunta : saps com es deia la masia o masies ?
Espero – l’esperança n’ s’ha de perdre mai – que des de l’Ajuntament contestin a la meva petició. Els enviaré copia d’aquest breu.
Per descomptat, sou pregats d’ampliar aquesta informació a l’email coneixercatalunya@gmail.com
D’Abrera, com de Manresa, podem dir que és un destí cultural del màxim interès, que no s’ha sabut ‘vendre’ , i que per raons que no puc entendre posa pals a les rodes dels que ho volen fer.
No hay comentarios:
Publicar un comentario