miércoles, 31 de marzo de 2021

IN MEMORIAM DE LA CAPELLA DE NOSTRA SENYORA DE LA GUIA. L’OLOT QUE EL TEMPS S’ENDUGUÉ. LA GARROTXA

 

El Jordi Figueras Suriñach publica una fotografia amb aquest peu informatiu; LA DESAPAREGUDA CAPELLA DE NOSTRA SENYORA DE LA GUIA, QUE ESTAVA A LA PLAÇA PALAU. – FOTO: VICENÇ GRIVÉ.




https://museus.olot.cat/coleccio/capella-de-nostra-senyora-de-la-guia-olot/


https://museus.olot.cat/coleccio/verge-de-la-guia/




Imatge de pedra policromada, que estava ubicada a la capella d’una casa del carrer de l’Onze de Setembre, a tocar la plaça del Palau.

 

Aquesta situació no és pas la que havia tingut en altre temps, ja que es tracta de la imatge que hi havia a l’antiga capella de Nostra Senyora de la Guia, on actualment hi ha la plaça del Palau.


Ens agradaria tenir noticia a l’email castellardiari@gmail.com de la història d’aquesta capella


Arreu de Catalunya, anem deixant el mateix missatge; No espereu que ningú vingui a recuperar els vostres records, el que no feu vosaltres, quedarà per fer.

 

Us esperonem a compartir aquesta entrada  amb TOTS  els mitjans informatius,  locals, comarcals, provincials, nacionals, de tot signe i  “color polític “  perquè en valorin la seva publicació,   recordeu SEMPRE  que  en matèria de divulgació del Patrimoni històric de Catalunya, es del tot aplicable aquella norma bàsica de la publicitat “ que parlin de nosaltres, NI QUE SIGUI BÉ “, oi?.

 

Cuideu-vos molt, els que es comprometien a fer-ho , NO SON BONA GENT

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario