jueves, 27 de enero de 2022

LA FE DEL FUSTER

 

El Jordi Vila Juncá publica una fotografia en la que apareix una creu  feta mb trossos de encolats i amb tacs interiors de fusta.




Aquesta senzilla estructura és el millor exemple del que representen per als cristians – això inclou, com bé sabeu, entre altres sectes als catòlics – les imatges religioses.


El text de ÈXODE 20,4,5 , sembla clar ;  No et fabriquis ídols; no et facis cap imatge del que hi ha dalt al cel, aquí baix a la terra o en les aigües d’aquí baix.


No els adoris ni els donis culte, perquè jo, el Senyor, el teu Déu, sóc el Déu-gelós: demano comptes als fills de les culpes dels pares fins a la tercera i la quarta generació dels qui no m’estimen.


La imatge del Jordi Vila Juncá ens fa evocar – als que pertanyem a alguna de les sectes cristianes – el martiri de Jesús a la Creu, NO ADOREM la feina per demés excel·lent del Jordi Vila Juncá, sinó clarament per la seva mediació, al Jesús que  es lliurava a la mort, per retornar-nos la vida eterna.


Que el Senyor sigui sempre amb vosaltres.


Eviteu, sempre que us sigui possible qualsevol contacte i/o relació amb el “ sembrador d’odi” i  els seus seguidors, esperem que el bon Déu els demanis comptes per aquestes accions ignominioses.     

No hay comentarios:

Publicar un comentario