sábado, 23 de febrero de 2013

MODERNISME A SENTMENAT EDIFICI DEL CARRER SANT ANTONI 3

S’esmenta en algun lloc com ‘ Casa Domènec Ramoneda’, res però, en relació al mestre d’obres i/o arquitecte, ni a cap dels artesans que hi van treballar.



La descripció tècnica ens diu : Edifici de planta baixa, pis i golfes. La planta baixa té porta d'accés allindada i dues finestres de la mateixa tipologia als costats. Al primer pis hi ha un balcó corregut de dues obertures, també allindades, i amb esgrafiat floral a la llinda. Al pis de les golfes, hi ha vuit finestres rectangulars que alternen amb elements decoratius esgrafiats de tema floral estretes, que recorden els de la casa Vilardell . A la banda dreta, hi ha un cos de planta i pis. El coronament de l'edifici és amb barana, sostinguda per carteles d'inspiració clàssica i decorada per gerros.

Sou pregats d’ajudar-nos a l’email coneixercataunya@gmail.com , en la tasca de recuperar la ‘memòria històrica’, si algun dia assolim la llibertat com a nació , ens serà extremament útil, si finalment no fos així en aquesta ocasió, aquesta informació no ens farà cap nosa, recordeu allò de ‘ qui perd els orígens, per la identitat ‘ .

No hay comentarios:

Publicar un comentario