viernes, 12 de abril de 2019

TENIU MÉS DADES I/O IMATGES DE LA CAPELLA DE SANT ROC DE LA MASIA DE CAN TERRANC DE BLANES?. LA SELVA. GIRONA. CATALUNYA

Havia demanat al Centre de Documentació de Cultura Popular i Religiosa de Catalunya ( Arxiu Gavín), l’advocació de la capella Can Terranc, al terme de Blanes, a la comarca de la Selva, que acull avui un Restaurant, la resposta em deia, Capella de Sant Roc, i un parell de fotografies datades el 3.10.1981-



La capella s’esmenta – sense citar-ne l’advocació – a la publicitat del Restaurant ‘ Si us caseu a la primavera o l’estiu podeu optar per fer la cerimònia civil a la zona enjardinada del costat de la capella i el còctel als seus jardins de ponent o al costat de la piscina’.



Ens agradarà rebre confirmació, en el seu cas, a l’email coneixercatalunya@gmail.com respecte de si la capella continua ‘sacralitzada’ encara.

També, per al nostre fotògraf, Josep Augé Carles ( Blanes, la Selva, 25-06-1955), demanarem permís per realitzar fotografies de la capella, que permetran actualitzar les dades del Centre de Documentació de Cultura Popular i Religiosa de Catalunya ( Arxiu Gavín)

No apareix ni els mas, ni la capella a : https://ca.wikipedia.org/wiki/Llista_de_monuments_de_Blanes

Tampoc a : https://www.blanes.cat/poum0/masies/cataleg%20masies%20i%20cases%20rurals.pdf

Ens agradarà rebre qualsevol informació a l’email coneixercatalunya@gmail.com

Blanes, la Selva, Girona, Catalunya, us ho agrairan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario