lunes, 23 de abril de 2012

LA FAMILIA TRIBULETE MÉS REIAL

Froilan de Todos los Santos, net del rei d’Espunya ( perdó d’Espanya) Juan Carlos I ( a partir d’aquí JC. I) es fot un tret al peu amb una escopeta del seu pare Marichalar, la qual no podia emprar, ja que per la seva edat, 13 anys, és un delicte.

Urdangarin i la trama Noos, que diàriament, el culebrot ens dóna més sorpreses, com els correus electrònics presentats pel seu soci al jutge ( soci, amic de l’ànima que segons Urdanga li fotia dels doblers) on apareix que el Rei i la infanta estaven assabentats i a més, presumptament, participaven amb els negocis tèrbols del gendre.

El Rei JC. I que abandona el seu lloc de treball i les seves responsabilitats (prou ben pagades per tots els ciutadans i ciutadanes de l’Estat Espanyol) per anar-se’n a Botswana a practicar caça major ( Elefants i quadrúpedes banyuts) amb tanta mala pata ( mai tan ben dit ) que travelà per les escales del bungalou ( la mona estava a l’arbre i no s’ha esbrinat si portava una turca ( no ciutadana) i es romp el ballador i després, rebombori: Premsa, televisió, xarxes socials, partits- els grossos que ho justifiquen i en l’entrellat sembla que s’omplen la boca de mentides- per esser el més políticament correctes, i justificar lo injustificable.

Pregunta: Si després de saber la caiguda, no li queda més remei al Príncep Felip que fer les funcions de cap d’estat, si resulta que les primeres declaracions del Govern, eren que no sabien on es trobava el Rei, malgrat després es desmentiren; que el Rei estava en estat de baixa i no de bona esperança, just ens faltaria mantenir a algun més; quin temps va estar l’estat espanyol sense cap d’estat degut al deixament de funcions?

De la Reina Sofia, que la pobreta ho passa malament els vint minuts que durà la visita a l’hospital, per a veure quin ballador s’havia romput, ja que sembla que per Àfrica estava ben acompanyat; no abans que li haguessin habilitat una porta d’entrada més alta, perquè no es topes als dentells, ja que sembla que porta el cap ben coronat.

La Reina Sofia, per més informació, és membre del Club Bieldelberg ( segons el llibre de Daniel Estulin), un Club de membres, alguns de la reialesa europea, que mou i controla els fils del món, ve a esser un Govern a l’ombra.

A mi m’agradava més la Família Tribulete, que apareixia al TBO i tot a dir que ens sortia molt més barat, que alimentar aquesta tropa reial que no deixa d’augmentar i que ara segons quins periodistes està passant un annus horripilis.


Hom mira les xarxes, escolta els comentaris de la gent del carrer i sembla que ciutadans i ciutadanes , després de contemplar la xida de geperut de l’elefant i no tant la ruptura del ballador de la cama, o maluc, pensant amb el que deu haver costat, en un moment en que hi ha cinc milions d’aturats, processos de desnonament a diari per impagament d’hipoteques, encariment dels medicaments i de la sanitat pública ( no gratuïta, per més informació, ja que tots la paguem a través del descompte de les nòmines), pujada de tot: electricitat, gas, tasses universitàries per crear altre pic una universitat d’elit, retallades arreu – Rajoy i Govern han canviat les tisores, per la serra mecànica- n’estan fins als dallonses, i ja estan deixant de tenir pèls a la llengua.

Digueu-me no és insultant el tema de l’elefant que en una cacera es gasti quaranta mil euros, més “suplements” i el país on el regna, el salari mínim interprofessional mensual, no passi del set-cents, perquè llavors aparegui per televisió i ens amolli un discurs confeccionat a mida i que no es creu ni ell: “Lo siento mucho, me he equivocado, no volverà ocurrir ” Acomiadat sense indemnització!

Monarquia o república? Ailàs! És veu que un gnom malintencionat ha escrit el meu pensament sense que li donés permís.

Memòria: Alfonso XIII, avi del rei actual, i botat del tron per la proclamació de la I República, amb el seu fill, D. Joan de Borbon, Conde de Barcerlona, a qui en Franco se’ls va passà per l’entrefolre- a dir que trencà la línia de successió monàrquica- per imposar-nos a l’actual i preparat per a complir amb “las leyes y principios del Movimiento Nacional”

Tanc la paradeta.



Josep Bonnín

No hay comentarios:

Publicar un comentario