jueves, 17 de noviembre de 2016

TRESORS DE VACARISSES

Per a tot hi ha el moment,
i un temps per a cada cosa sota el sol.


Ens tocava al Josep Olivé Escarré i a l’Antonio Mora Vergés, el dimecres 16.11.2016, visitar Vacarisses per assistir a la sessió fotogràfica de la ‘Postal de Nadal’, de la que – quan toqui – en parlarem.

El Joan Cortada Anoll donava el darrers retocs a la Canònica de Sant Pere de Ponts, que aixoplugarà el Naixement aquest Nadal, i que s’afegeix a la vastíssima obra que llueix a l’església parroquial de Sant Pere de Vacarisses, i en altres indrets de Catalunya i àdhuc d’Europa.


Dinàvem a la Graella, i visitàvem per la tarda el Museu Parroquial acompanyats pel Josep Torras Prat. Retratava un parell de capelles de la Sagrada Família, que segons m’expliquen feien encara la visita domiciliaria, en els primers anys del segle XXI.



Em pregunto, perquè es perden tradicions tant boniques?.

Ens extasiàvem en la contemplació de les miniatures del Joan Cortada Anoll, que esperem puguin ser exposades públicament ben aviat en algun local municipal.



Abans de tornar a Castellar del Vallès, la fèiem petar a la rectoria amb mossèn Sebastià Codina Padrós, que cessarà properament en el seu càrrec de rector. Esperem que Vacarisses sabrà reconèixer com cal la seva bona tasca.

Marxàvem passades les 19,00 hores, els recordava les paraules d’un bon amic ‘ més tard serà, però més fosc no’. Tocava tornar a casa.

Gràcies a tots els bons amics de Vacarisses !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario