martes, 25 de febrero de 2014

PANTÉO 21 DEL CEMENTIRI DE VILAFRANCA. EL PENEDÈS SOBIRÀ.

Trobava a faltar una fitxa informativa a cada un dels panteons i/o hipogeus del Cementiri de Vilafranca, a la comarca del Penedès sobirà, a la colònia del REINO DE ESPAÑA, que els aborígens anomenem Catalunya.

Entenc que l’actual situació de ruïna provocada per l’estultícia i la corrupció de les elits `politiques, que ha provocat haver de generalitzar la desatenció sanitària i social als més febles, la desnutrició creixent dels infants – almenys a Catalunya – la reducció de sou dels treballadors públics i privats,... – PERÒ EN CAP CAS LA RETALLADA I/O REDUCCIÓ DE PRIVILEGIS DE LES CLASSES ALTEES - , no és possiblement la millor per demanar una despesa d’aquest caire.

No sabia veure cap dada del panteó assenyalat amb el número 21 a : http://turisme.vilafranca.cat/doc/doc_43386632_1.pdf n , tampoc el trobava a : http://patrimonicultural.diba.cat/index.php?codi_ine=08305



Hores d’ara però, tothom té coll avall que hi ha una voluntat política encaminada a deixar perdre i/o a menystenir, el Patrimoni Històric i/o Artístic de Catalunya, i malgrat això és per a molts cosa sabuda, tant almenys, com que en aquesta tasca han col•laborat – i col•laboren – si més no per omissió, autoritats civils, eclesiàstiques i àdhuc intel•lectuals, no advertim cap senyal de canvi per a millor.

Ens agradarà rebre les vostres aportacions a l’email coneixercatalunya@gmail.com

Ah!, al Cementiri de Lloret, a la Costa Brava, a la Comarca de la Selva – on ja tenen les fitxes a cada panteó i/o hipogeu - m’explicaven que no va caldre demanar cap préstec ‘especial’.

http://coneixercatalunya.blogspot.com.es/2014/01/capella-del-sant-crist-del-cementiri-de.html
http://totsonpuntsdevista.blogspot.com.es/2014/02/panteo-costa-i-macia-lloret-de-marcosta.html
http://totsonpuntsdevista.blogspot.com.es/2014/02/hipogeu-casanovas-i-terrats-lloret-de.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario