Degustaven una taca de xocolata, l’un amb nata i l’altre sense, el Pere Albert Carreño, i el Juan Navazo Montero, al interior de la pastisseria Danés a la Rambla Riera del Bisbe Francesc de Pol i Baralt (Arenys de Mar, 1854 - Girona, 1914), 41
Comprava – cal fer-ho i és de justícia - Coquetes d’Arenys, llegia que es fan amb pasta de full arrebossada de sucre caramel·litzat al forn, tenen forma ovalada i allargada, el resultat és una menja molt cruixent, i es recomana consumir-les acompanyant una crema catalana, confitures, mató amb mel o gelat.
Em sorprenia - relativament, encara som al REINO DE ESPAÑA – no trobar cap dada dels autors de la magnifica decoració d’aire modernista, i en demanaré informació a la botiga.
http://www.danes1944.com/es/historia
Per descomptat, si en teniu informació agrairem que ens la feu arribar a l’email coneixercatalunya@gmail.com
No hay comentarios:
Publicar un comentario