domingo, 4 de abril de 2021

IN MEMORIAM. DE CASERNA DE LA GUARDIA CIVIL A ALBERG DE LA XARXA JOVE DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. SANT ESTEVE D’EN BAS. LA GARROTXA

 

El Jordi Figueras Suriñach publica un parell de fotografies, la primera de l’edifici que acollia la caserna de la Guardia Civil a Sant Esteve d’en Bas, i la segona d’aquest mateix edifici, un cop reformat i que acull avui l’Alberg de la Vall d’en Bas  que ofereix 55 places, repartides en tretze habitacions amb bany privat. Ofereix també habitacions individuals, dobles i triples.




L’equipament consta de dues plantes. A la planta baixa hi ha la recepció, servei de bar, menjador i sala d’estar mentre que a la planta superior hi ha una sala de jocs i una terrassa amb vistes al Puigsacalm i a les serralades de Llancers i Sant Miquel de Castelló. També disposa d’una zona enjardinada, servei de wifi gratuït i pàrquing per a vehicles i bicicletes.


 L’alberg està situat prop del nucli de Sant Esteve d’en Bas, al costat de la Via Verda i just als peus del camí de Sant Jaume Català.

https://xanascat.gencat.cat/index.php/ca/albergs/albergs/vall-den-bas




Ens agradarà tenir noticia de l’autor de la “ transformació” a l’email castellardiari@gmail.com  , si cliqueu a l’enllaç veure que ara l’edifici té un bon Feng Shui.

No hay comentarios:

Publicar un comentario