jueves, 8 de abril de 2021

IN MEMORIAM DE LA CASA MAGNIFICA PROMOGUDA PER JOAN GIRBAU AL CARRER VILA CINCA, 9-11 DE SABADELL, OBRA DE L’ARQUITECTE JOSEP RENOM COSTA. SABADELL

 

Havia baixat fins a Sabadell per comprar un cable recanvi per la unitat neurotrac – la que serveix per posar-se corrents a les articulacions – a la botiga que fa cantonada al carrer Picanyol i l’Avinguda Onze de Setembre, a la Creu Alta.


Aprofitaria també per demanar una nota simple , al  Registre de la Propietat costa 3,64€,  em deien  a les Oficines del carrer de la República – abans d’Alfonso XIII – que el Registre que gestiona les dades de Castellar del Vallès està a la carretera de Barcelona/Terrassa al número 71, quasi al davant del Parc de Bombers.

Es pot demanar telemàticament a :

https://www.registradores.org/  i et cobren 10.29€


I altres pàgines que poden arribar fins quasi als 30€ , i el REINO DE ESPAÑA, com té per mal costum, continua amb el seu  "laissez faire, laissez passer"


Deixava el cotxe al carrer Vila Cinca, i aprofitava per retratar la casa de números 9 i 11, i deixava un prec “urbi et orbe” ; teniu dades d'aquesta casa del carrer Joan Vila i Cinca (Sabadell, 29 de febrer de 1856 - Sant Sebastià de Montmajor, 2 de desembre de 1938)  a la Creu Alta de Sabadell ?.





PROMOTOR: JOAN GIRBAU ( esperem més dades a castellardiari@gmail.com )

AUTOR : .Josep Renom Costa( Sabadell, 22 de novembre de 1880 - 11 de març de 1931)


L’Oriol Arisa, em deixava un comentari; l'autor és Josep Renom Costa( Sabadell, 22 de novembre de 1880 - 11 de març de 1931)




El  procediment pel qual alguns edificis son reconeguts com  Bens Culturals d’Interès local, i altres no,  és un misteri insondable, oi?.        


La Rosa Maria Gómez Tosas, em deixava un  comentari ;  Casa Joan Girbau (1924) en estat d'abandonament. Arquitecte modernista Josep Renom i Costa, Sabadell, 22 de novembre de 1880 – 11 de març de 1931.

En aquest enllaç trobaràs força sobre ell.

https://historiadesabadell.com/2019/12/07/renom-i-costa-josep/?fbclid=IwAR1eBPxVsXZGvNXZvuoXDGlTHRiscIfhMjHRyjcVeCMw8bm8PTxMDnJXHj0


 Cuideu-vos, els que tenen el deure i l’obligació de fer-ho, NO SON BONA GENT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario