jueves, 18 de febrero de 2021

ULL PER ULL. EL PAÍS DELS CECS

 


Vicent Partal i Montesinos (Bétera, Camp de Túria, 28 de novembre de 1960) publica “  Deu reflexions per a mirar d’entendre per què esclata la violència política amb tanta facilitat”

https://www.vilaweb.cat/noticies/deu-reflexions-per-intentar-entendre-per-que-esta-esclatant-la-violencia-politica-amb-tanta-facilitat/

N’hi ha més de raons/reflexions:

Des dels Partits de l’Eix de Mal, els podem dit també “ els espoliadors”,  es fa servir quasi com un estigma el mot “independentista/separatista”, i malgrat que les dades de l’espoli es qüestionen, la seva realitat l’admeten, tant els Patits de l’Eix del Mal “ els espoliadors”, com els espoliats. 

En el terreny de les llibertats passàvem de la dictadura a la dictablanda, i tot fa pensar que des del nacionalsocialisme tornem a la “caverna”.

El govern que s’autoqualifica  dels més progressista del món mundial, és el que acumula més morts per Covid,19, amb l seva política de  "laissez faire, laissez passer", i  curiosament Madrid, el cor del “paradís fiscal del REINO DE ESPAÑA” té el percentatge més elevat.

 https://www.comunidad.madrid/sites/default/files/doc/sanidad/210218_cam_covid19.pdf

La societat, aquí i arreu, te gregues pendents amb la classe política, ningú s’ha fet responsable de l’excés de morts per la Covid,19,  ningú  tampoc de l’oblit dels perjudicats  econòmicament – milers i milers – per la Covid.19, ni  per la desatenció sanitària derivada del col·lapse del sistema, ni,..., la pilota cada dia es fa més grossa, i va agafant embranzida a mesura que rodola per la pendent.

Ajuda poc  que l’inefable Pedro Sánchez Pérez-Castejón, fent el  tristíssim paper de “bombero  torero “ posi al mateix nivell a les persones que manté injustament empresonades a Catalunya, amb col·lectius que defensen l’aplicació de polítiques  contraries a la democràcia.

Ajuda menys encara la “ sensació omnipresent” de que els resultats de les darreres eleccions catalanes no seran respectats.



L’accentuació evident   de la “deriva birmana”  des del  nacionalsocialisme i els seus còmplices ,  ja és més que una “percepció”, i   radicalitza bona part de la societat.

La continuació indefinida de l’aplicació de la llei de l’«ull per ull», acabarà, sense cap mena de dubte, convertint-nos en el País dels Cecs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario