sábado, 7 de noviembre de 2020

IN MEMORIAM DE LES ESCOLES PUBLIQUES DE LLIÇÀ D’AMUNT ANTERIORS A LA DICTADURA FRANQUISTA. EL VALLÈS ORIENTAL.

 

El Crisant Palau, publica un parell de fotografies de l’edifici que acollia les escoles públiques de Lliçà d’Amunt, al Vallès Oriental,  en el període 1929 i 1960 .




No en trobava cap referència, dissortadament Lliçà d’Amunt tenia 1.151 veïns al cens de 1960, i 15.256 quan s’acabava l’any 2019, esperem que visqui encara          algun lliçanenc,   lliçanenca , que en guardi memòria, i vulgui compartir amb nosaltres els seus records.

Ens agradaria saber a l’email coneixercatalunya@gmail.com  , castellardiari@gmail.com - això ja per a nota -   qui va ser l’arquitecte  autor d’aquest edifici, que intuïm queia afectat d’un virus molt més letal que la Covid.19, l’especulació urbanística.

Les darreres noticies parlen de que el nombre de víctimes de la Covid.19 aCatalunya és de 14.543 persones, aquí caldrà afegir els “danys cola laterals” provocats per la desatenció sanitària, que intuïm seran en el millor dels casos de la mateixa magnitud.

EL REINO DE ESPAÑA no dóna dades creïbles, i fins en algun indret sembla que es repeteix el miracle de la resurrecció  de Llàtzer.

L’estimació més benèvola – corroborada pels Registres Civils – eleva a 91.136 el nombre de víctimes de la Covid. 19 al REINO DE ESPAÑA.

Cuideu-vos molt, recordeu que les accions contra Catalunya i els catalans,SEMPRE, SEMPRE, SEMPRE, els surten de franc als seus autors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario