viernes, 6 de noviembre de 2020

IN MEMORIAM DEL BARRI DEL PUIG. ESPARREGUERRA. EL LLOBREGAT JUSSÀ.

 

El Pere Julià Subirana, exerceix de notari gràfic d’Esparreguera, i  publicava fotografies del que havia estat el barri del Puig,  a la colònia Sedó, on hi havia vuit cases unifamiliars. 

 





Sembla que algú va considerar que era massa car arreglar-les – amb aquest argument hi ha víctimes de la Covid.19 que moren sense assistència  - , per evitar que fossin utilitzades com a quadres per aixoplugar el bestiar, es va decidir ensulsiar-les.





De tot plegat en deixava testimoni el Pere Julià Subirana, a que des del Consistori d’Esparreguera ja fan tard en fer-li el reconeixement que es mereix.

Ens agradaria tenir coneixement de l’arquitecte que dissenyava aquelles cases unifamiliars a l’email coneixercatalunya@gmail.com , castellardiari@gmail.com

Catalunya publica 14.378 defuncions com a conseqüència de la Covid.19,  la desatenció mèdica estimem que n’ha provocat almenys les mateixes – no hi ha dades de les persones incloses en llistes d’espera” que han traspassat -. El REINO DE ESPAÑA, continua amagant víctimes, malgrat que fins els Registres Civils els contradiuen.

Cuideu-vos molt, ja sabeu que qualsevol cosa que es faci contra Catalunyai/o els catalans, NO ES CONSIDERA DELICTE.






No hay comentarios:

Publicar un comentario