sábado, 21 de noviembre de 2020

TANCANT EL CERCLE.

 

Deu ser cert que les muntanyes no es troben i els homes si, el  dissabte 21.11.2020 es trobaven l’Enric i Kostya Smirnov “casualment” passejant per la Devesa.



El Kostya Smirnov es va adreçar a l’Enric – que encara tenia seqüeles de la pallissa rebuda a Barcelona – i li va preguntar com ho havia de fer per anar fins al Monestir de Sant Daniel; l’Enric li va explicar que no feia gaires dies que estava a Girona i que no el podia ajudar. La conversa va derivar cap al terreny professional, i l’Enric li va explicar que era enginyer tècnic, i que en aquells moments estava a l’atur.

El Kostya Smirnov li va dir que la empresa per la que treballava necessitaven un enginyer tècnic amb disponibilitat per moure’s tant per Catalunya, com si calgués arribat el cas per la resta del pais, i fins per a fer viatges a l’estranger. Les condicions econòmiques eren molt bones.

L’Enric, li va explicar que tenia deutes, amb els bancs, amb la seguretat social, amb hisenda, amb ..., i que possiblement li retindrien bona part del sou.

El Kostya Smirnov li va dir que la empresa per la que treballava es faria càrrec de pagar TOTS ELS DEUTES abans de donar-lo d’alta a la seguretat social, i que podria anar tornant-los els diners sense pressa.

Quedaven per baixar junts a Barcelona el dilluns 23.11.2020

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario