viernes, 27 de abril de 2018

LA VIDEOTECA DE LA ‘CAVERNA’.

L’inefable Cayo Lara Moya (Argamasilla de Alba, 29 de enero de 1952), ens passava al davant a tots [ EUROPA PRESS Oviedo 24/04/2015 16:52] , "La cova d'Alí Babà, comparada amb la seu de Génova, era el portal de Betlem"
https://www.ara.cat/politica/cayo-lara-IU-genova-ali-baba-trillo-pujalte-Barcenas-arxiu_0_1345065684.html

Corria la brama [ fama, veu pública], ja se sap que és la única cosa que corre en aquest reialme en el no acostuma a córrer quasi res; no per exemple la seguretat social, i menys a la Catalunya del 155, on assistia astorat a l’alta hospitalària d’un pacient diagnosticat de litiasis biliar que havia passat una setmana hospitalitzat i que marxava a casa decandit i feble. La llista d’espera a Sabadell està entre 3 mesos i tres anys, i li explicaven que no el podien operar perquè aquesta intervenció es fa en regim ambulatori, i alguna cosa relativa al ‘protocol’, tot plegat en roman paladino, sonava a fabricar-se feina amb el dolors dels pacients.

Torno al tema, corria la brama de que havien desaparegut alguns dels vídeos que es guardaven a la caverna – per si calia fer-los públics, per l’interès general - , en els que lògicament apareixen personatges importants fent i dient ‘coses inconvenients’, vistes des de la perspectiva d’una ciutadania tipa de retallades, de limitacions de drets civils i socials, i astorada davant la llicència per ‘violar’ que si més no sembla que s’atorgarà durant els Sanfermines.


Amb els anys he fet el mateix camí que l’apòstol Tomàs, necessito, no únicament sentir, ni fins només ‘veure’, sinó que em cal posar la mà dins les ferides. D’aquesta actitud en els països democràtics en diuen ‘ presumpció ‘innocència’.

No hay comentarios:

Publicar un comentario