martes, 16 de julio de 2019

LA TORRADORA

Sembla que avui hauríem de parlar en català a les màquines, també, també a les torradores.

Fa anys, de ben segur molt abans del genocidi contra Catalunya que es perpetraria com a conseqüència de la lleialtat de la ciutadania i les autoritats al govern LEGÍTIM i democràtic de la II República, potser no parlàvem amb els estris de torrar pa, el que si que feien, era xerrar els uns amb els altres, girant l'estri - en lloc de tocar la torrada - quan calia.



Està fora de tot dubte que amb la dictadura fèiem com dirien ells mateixos en la seva jerga militar ' un avenç cap a la rereguarda', I quan som a l'any 2019 de l'era cristiana, el REINO DE ESPAÑA es mou encara amb els paràmetres mentals de fa més de 100 anys.




Si un interessa la torradora, el fogó de carbó, les planxes de ferro, el rellotge de cuco... envieu-nos un email a coneixercatalunya@gmail.com

Si encara teniu somnis, podeu plantejar.vos comprar una casa documentada al segle XVIII, amb tres plantes, i 180 M2 edificats,la tercera , sota teulada servia com a magatzem, amb un petit soterrani-llenyera, que podria servir com a celler,..,hi han mobles clàssics, decò,... , que a la vostra elecció es quedarien a la casa.


rebedor

Menjador

Ah!, també, també si voleu, podeu adquirir un hort de 155M2.

Si voleu veure la casa, truqueu al 665227343 .

No hay comentarios:

Publicar un comentario