viernes, 2 de septiembre de 2011

ATADO, Y BIEN ATADO !!!


Estem davant d’una ‘ reforma de la Constitució de 1.978’ – que les forces politiques - espanyoles - que van succeir al feixisme de forma ‘plàcida’, s’obrien la boca en afirmar que ‘ no es podia tocar’. Ara quan Europa els ha cridat a l’ordre – bàsicament per l’excés de corrupció sobre la mitjana de la CEE – hi posaran un afegit que vindrà a dir més o menys ‘ únicament podem malgastar, dilapidar i malmetre de totes les maneres possibles, els recursos públics que els ciutadans espanyols, i els pobles ‘captius’ de la Península generin amb el seu treball’. Els excessos que s’han fet fins ara els satisfaran a terminis els ciutadans lliures i els captius en la forma acostumada.

El temps ‘natural’ va sempre endavant, no així el ‘ temps polític ‘ que sovint retrocedeix i ho fa a velocitats de vertigen; el feixisme va desmobilitzar als partits ‘revolucionaris’ a base de ‘ permetre’ que tothom – o una amplia majoria – tingués accés a la propietat de bens, immobles i mobles [ pis de LA OBRA SINDICAL i 600 ]. Està clar que no és el mateix que viure a la Gran Via madrilenya, però certament fins ara, quasi tothom tenia alguna cosa a perdre. Fins ara.

En aquest moment quasi 5.000.000 de persones s’estan menjant els estalvi i àdhuc el patrimoni dels seus ascendents. Això ens situa en una situació semblant a la dels PRIMERS ANYS TRIOMFALS, és a dir a la dècada dels 40, el proper pas – sempre enrere dissortadament- ens farà reeditar una conflagració armada, en la que tothom i perdrà, i en la que en qualsevol cas s’intentarà ‘passar comptes’ de la Dictadura, com s’havia d’haver fet en el seu moment.


Cal trobar una alternativa ràpida als partits que van succeir al feixisme de forma ‘plàcida’, ens hi va literalment la vida !!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario