viernes, 16 de septiembre de 2011

DE L’ESTAT ‘ DEL MALESTAR’ , LA PENÚRIA.

Vaig trobar lògic, sensat i raonable que en aquesta època de ‘vaques flaques’ a la que ens han conduit agafadets de la ma, populars i socialistes, es reduïssin alguns dels molts caps de la hidra , que les administracions del primer feixisme , el segon el tercer ... havien anat deixant créixer.

Parlo de reduir en QUANTITAT, l’administració pública, la sanitat, ..... creia i continuo creient que és una mesura higiènica.

Altra cosa però, és reduir en QUALITAT; entenem que en un país empobrit per l’endeutament propiciat per la corrupció, ens caldrà resignar-nos a les llistes d’espera, als ‘ genèrics’, fins és possible que al pagament per duplicat de qualsevol servei [ ells en diuen CO-PAGAMENT, com si la part de les administracions no l’haguéssim posat els ciutadans ].

M’oposo frontalment a baixar el nivell d’exigència en l’àmbit quirúrgic, m’oposo a que se’n faci negoci des del sector privat, m’oposo a qualsevol desmantellament – declarat o encobert - en el camp de la Sanitat Pública.

Cal endegar denuncies a la més mínima sospita, i aprofitar – fins on ens sigui possible – el nostre sistema de justícia.

Les manifestacions les tenen més que assumides, això de perseguir-los per frau de llei – en l’àmbit ‘nacional’ primer, i desprès a les Instàncies Comunitàries – no ho tenen previst.

Deia que el Zapatero se’n va de ‘rositas’; dissortadament ho han fet altres abans que ell. En tot cas, fem el que calgui perquè sigui el darrer, si ?.

No hay comentarios:

Publicar un comentario