domingo, 30 de octubre de 2011

BP, amb P de punyetera. Sóc habitual client de la benzinera BP de Castellar del Vàlles, al Vallès Occidental, a la província de Barcelona.  Fa uns dies observava darrera del taulell una col·lecció de gots, i a la meva pregunta m’explicaven que si posaves 25 litres o més, PAGAVES EN EFECTIU, NO AAMB TARGETA DE CREDIT, i abonaves un €, t’enduies un dels gots amb imatges de TINTIN.

Avui, 30.11, llegia  en el fulletó publicitari – que reprodueixo literalment :

BP lanza una exclusiva colección de vasos de TINTIN en sus estaciones de servicio

Fecha: 26 octubre 2011

Con motivo del estreno cinematográfico de “Las aventuras de TINTIN: el secreto del unicornio".

BP ha puesto en marcha una promoción en su red de estaciones de servicio por la que, al repostar 25 litros o más, los clientes con tarjeta BPpremierplus, podrán conseguir un vaso exclusivo de cristal de “Las aventuras de TINTIN” por tan sólo 1 euro.

Hay 6 modelos diferentes con los siguientes personajes: Hernández, Fernández, Silk, Milú, el Capitán Haddock y el propio Tintín. Con esta edición limitada y exclusiva de BP, el programa de fidelidad BPpremierplus continúa ofreciendo atractivas y novedosas promociones que lo hacen ser el más valorado por sus clientes.

La promoción estará vigente desde 19 de octubre hasta el 12 de diciembre, o hasta fin de existencias, en todo el territorio nacional y Andorra.

Enlloc es parla de fer el pagament en efectiu, com m’havien explicat a la meva benzinera.  Els ho comentava, i em dèiem que si volia el got malgrat pagar amb la targeta, me’l donarien, afegint l’€.

Els feia notar que això és publicitat enganyosa, que els clients que fins al dia d’avui han posat carburant, poden sentir-se – es sentiran estafats – i que tot plegat, recollit en el llibre de reclamacions pot donar lloc a un  bon maldecap.

Ultra el comentari, enviaré aquesta nota als  mitjans de comunicació locals i comarcals, ho publicaré a Internet, i ho faré arribar a  Bp.comunicacion@bp.com

Ah!, aprofito per dir que un € per got em sembla massa car.

No hay comentarios:

Publicar un comentario