lunes, 30 de noviembre de 2015

ELS ESCLAUS NEGRES ES VENEN A PREU DE SALDO, AFEGEIXO, I ELS BLANCS TAMBÉ. "Black Friday"

Llegia al face del bon amic Josep Bonnín Segura, una informació publicada per Mariam Carissa, el 26 de novembre a les 18:24.

El Divendres Negre (Black Friday) es deriva de l'esclavitud. Va ser el dia després d'Acció de Gràcies, quan els comerciants d'esclaus els venien rebaixats ... per a la temporada d'hivern. ... D'aquí el nom "Black Friday" Aquest tipus d'esclavisme va finalitzar avui dia però, n’hi ha un altre ... som esclaus del capitalisme, del consumisme, i obeïm i creiem tot el que els mitjans ens diuen, tant ... que molta gent celebra festes o tradicions que no són seves ni saben d'on vénen, simplement perquè ho anuncien a la televisió etc ... Em sembla penós que amb els mitjans que hi ha avui dia ningú es preocupi a mirar l'arrel de les coses!, i simplement segueixen com titelles!


Em nego a anar de rebaixes aquest dia simplement perquè veig més enllà del que em diuen, i per respecte a tots els que van patir l'esclavisme durant molts anys.

La història ‘oficial’ ens diu que el comerciants americans anotaven amb tinta de color vermell el dies que seguien a la celebració d’Acció de Gràcies fins les compres nadalenques, i se’ls va ocórrer anticipar les rebaixes. Si tenim en compte que als EEUU no hi ha cap norma que reguli les rebaixes, ni quan, ni com es poden fer, aquesta ‘història’ no s’aguanta per enlloc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario