sábado, 22 de diciembre de 2018

L’ALLARGADA OMBRA DE VILFREDO PARETO

Vilfredo Pareto (París, 15 de juliol de 1848 - Céligny, 19 d'agost de 1923) va estudiar enginyeria a la Universitat de Torí (1870), no consta – com en el cas de l’inefable Pablo Casado Blanco (Palència, 1 de febrer de 1981), i/o altres líders de l’extrema dreta - que li regalessin el títol universitari; el ideari polític de Vilfredo Pareto exigia el govern d'una elit, cosa que va propiciar que acabés a les files feixistes de Benito Mussolini, qui el nomenà senador vitalici. Ens va deixar un món MOLT PITJOR, i el que s’ha donat en qualificar de principi de Pareto (conegut també com la llei 80-20)

Com a feixista defensava que el 20% de la població té TOT EL DRET A MANEGAR al 80% restant, alguna obscura ‘voluntat de Déu’ , sembla que dóna i donava suport a aquesta bestiesa. Recordeu que el sàtrapa es reivindicava per ser ‘designat’ per Déu, i això feia que tots els crims li fossin perdonats a priori.


A Catalunya, hi ha - segons totes les enquestes – un 80% de persones que volen manifestar la seva voluntat mitjançant un referèndum. I curiosament un 20% que al·lega obscures raons que recolza a ulls clucs l’Església catòlica reformada del REINO DE ESPAÑA, que passejava sota pal·li al sàtrapa.

A qui us recorda?.

No hay comentarios:

Publicar un comentario