domingo, 25 de octubre de 2020

ENSENYI’M A LLEGIR!

 

Rebia un email  el que m’arribava el prec que escollia com a títol.

Per les explicacions intuïa que desconeixia com funcionaven els enllaços, que li explicava venien a ser com els punts  a peu de pàgina  (1) en els llibres en paper, i que uns i altres, els punts a peu de pàgina, i els enllaços  que no s’acostumen a indicar, i que son perceptibles perquè acostumen a aparèixer amb un color més fort o diferent, serveixen per indicar que  en relació al punt o  tema en concret, hi ha altres publicacions on es pot ampliar.

En els llibres, cal anar al punt que sovint et remet a un altre llibre,  en que es pot trobar més informació ;  en els enllaços digitals, només cal clicar al damunt i  es va directament al text.

Un exemple, s'ha posat dissortadament de moda Li-Meng Yan,  una viròloga,  i investigadora que va néixer a Tsingtao (RP Xina)  en una data sense especificar, que sosté que la Covid. 19  es va dissenyar en un laboratori  de Wuhan, i que   amb coneixement de la O.M.S , el govern xinès  va fer la prova   sobre el terreny . de com es transmetia la covid-19 entre les persones. Posaré un enllaç damunt del nom de la Li-Meng Yan.

La tesis  d’aquesta viròloga,  la confirmen  mutatis mutandis diaris com EL MUNDO,  quan dóna pàbul a les informacions que afirmen que a la Xina NO HI HA infectats per la Covid. 19.  Posaré un enllaç damunt l’afirmació  a la Xina NO HI HA infectats per la Covid.19”

En els textos que s’obriran quan cliqueu damunt dels enllaços, trobareu que també es fa servir aquest tècnica, que ens permet confegir publicacions d’una extensió breu, que permeten una lectura fàcil.  I per als que volen saber més del tema, es posen els enllaços. A internet un text que superi l’extensió d’un foli difícilment serà llegit.



Espero haver-ho explicar de forma entenedora, a castellardiari@gmail.com m’ho podeu confirmar

No hay comentarios:

Publicar un comentario