domingo, 5 de noviembre de 2023

GAZA I CISJORDANIA ELS CAMPS D'EXTERMINI DEL POBLE PALESTÍ.

 

Isaac "Bugi" Herzog  (Tel Aviv, 22 de septiembre de 1960), Benjamín «Bibi» Netanyahu (Tel Aviv, 21 de octubre de 1949), Herzl "Herzi" Halevi (Jerusalem,          17 de diciembre de 1967), Daniel Hagari (1976) Roni Kaplan (Montevideo, Uruguay, 1982 ) ,coneguts com  els genets de l’apocalipsi,  tenen en comú que van néixer desprès de la II Guerra Mundial, i que la figura  del “ jueu col·laborador amb els nazis als camps d’extermini “ no és estranya a les seves nissagues familiars.  Tots va ser educats en l’absolut menysteniment  als palestins,  als àrabs, i als que s’oposen  al sionisme.

El mal dit atac de Hamás, havia estat el resultat d’un pla minuciosament preparat per serveis d’intel·ligència, que comptava amb mes danys col·laterals dels que finalment es van produir, i que els permetia convertir en camps d’extermini Gaza i Cisjordania, comptant amb l suport actiu dels EEUU, i la passivitat còmplice de la UE.  La “ neteja ètnica funcionava adequadament, malgrat la presència – quasi heroica- d’alguns mitjans d’informació democràtics.

Havien sobrevalorat però, la seva superiorat tècnica, cert que tenien més i millor armament que Hamás, Hezbolá, i els països àrabs  que no estaven sota l’òrbita dels EEUU, tant cert però, com que Ucraïna,  i altres conflictes  “ menors “ a l’Àfrica,  precisaven també  armament.  I, en quan a efectius “ humans” hi havia una clara desproporció a favor dels musulmans.

NO eren  únicament els musulmans els seus enemics, ho tornaven a ser, els països de l’antiga Unió de Repúbliques Soviètiques,  els pogroms – que no progoms - començaven a sovintejar, ara era un avió de bandera israeliana, i de forma menys “ sorollosa” s’actuava contra els jueus, els seus negocis, les seves sinagogues,...,  els genets de l’apocalipsi ,  havien despertat un odi latent, que s’havia amagat durant anys, desprès de l’holocaust nazi.



El visor que apuntava fins ara  només als palestins,  començava a fer-ho també amb els jueus, a Israel, i arreu del món.  

 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario