domingo, 25 de septiembre de 2016

DEMOCRACIOLA. Democràcia en minúscules.

L’any 1978 el ‘ régimen’ feia un exercici camaleònic i es transformava en ‘Democraciola’, el canvi dissortadament era únicament nominal, es mantenien ‘els privilegis electorals’ que s’adaptaven al sistema caciquil de cada territori, la Llei electoral de Galicia diu:


a) No se tienen en cuenta aquellas candidaturas que no han obtenido al menos, el cinco por ciento de los votos válidos emitidos en la circunscripción

El sistema basc exclou NOMES les forces que no assoleixen el 3% , al mateix temps però, s’assumeix que “el voto de un alavés vale por el de cuatro vizcaínos".

Les designacions fetes pels Parlaments – enlloc dels ciutadans – son una mala pràctica arreu, com hi explicita la situació de la ‘camarada’ Rita Barberà i Nolla (València, 1948), la del ‘ caloret’.

El PP obtenia el 33,01 % dels vots emesos [ un migrat 21,95% del cens electoral ] en unes eleccions en les que votaven – per sorpresa de tothom – el 66,48% dels electors, el PP obtenia un terç dels vots i un 39,14% dels escons de la Camara de los Diputados. El ‘ camarada’ Mariano Rajoy Brey (Santiago de Compostela, 27 de març de 1955), diu que el PP HA GANADO LAS ELECCIONES, recordeu que la majoria nacionalista del Parlament de Catalunya li sembla que NO REPRESENTA a la majoria social ?.

Els ‘presumptes corruptes ‘ passen anys i anys en llibertat ‘condicional’ , mentre els ciutadans afamats que ‘roben’ un pollastre van a la presó sense cap mirament.

Europa es cansa d’enviar notes al GOBIERNO DEL REINO DE ESPAÑA, que s’ha de canviar la llei hipotecaria, que s’ha de canviar la reforma laboral, que, que, que ,..., en el món del dret hi ha un malestar creixent.

Hem tornat al GOBIERNO PROVISIONAL que complirà aviat el PRIMER AÑO TRIUNFAL

Mani qui mani, s’ha de reformar la CONSTITUCIÓN, si els politics ‘professionals’ no es posen d’acord es fa un GOBIERNO DE UNIDAD NACIONAL, que vol dir aquesta comèdia que estem patint ?.

La Llei de PUNT FINAL que exonerava als feixistes era nul•la de ple dret, s’ha de jutjar i CONDEMNAR, als assassins, VIUS i/o MORTS.

Avui viurem una nova ‘mascarada’ a Galicia i Euskadi, per al bé de TOTS esperem que sigui la darrera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario