martes, 13 de septiembre de 2016

The Sey Sisters. El regal de la Festa Major de Castellar del Vallès de l’any 2016

Actualment TOTS els mitjans d’informació a Castellar del Vallès estan sota el control de l’Ajuntament. Això vol dir que tant si discrepes, com si aplaudeixes, hauràs de passar el preceptiu ‘control’ de publicació.

Dit això, em reitero en l’enunciat del títol, les The Sey Sisters van ser el millor regal de la Festa Major de Castellar del Vallès de l’any 2016

Feia un xic de recerca d’aquestes i trobava :
http://www.theseysisters.com

https://fusiodesentits.wordpress.com/2011/08/21/the-sey-sisters-una-pinzellada-sobre-el-grup/

http://www.ednasey.com/bio-cxv

http://www.wiriko.org/africa-diaspora/no-somos-nuevas-catalanas/

Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres, un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment. The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gospel que canta per l’esperança d’una Àfrica més pròspera. The Sey Sisters, les veus de tres germanes cantant juntes, ens transmet el poder de la música que corre per les seves venes. Amb una agradable fusió de l’ànima gospel i de l’esperit africà, aquestes germanes de Ghana estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu enganxós ritme i la seva energia contagiosa, la seva inspirant música i els seus atraients moviments, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passió. I en aquest viatge, se senten molt orgulloses d’estar acompanyades pel seu lleial i sense cap mena de dubte talentós músic: Albert Bartolomé, el piano i el saxo del qual harmonitzen màgicament les veus de les germanes Sey. I per això, aquest regal, les seves tres veus combinades, han aconseguit donar-los l’oportunitat de compartir escenari amb músics nacionals i internacionals, conegudes bandes i increïbles veus que han cregut, creuen i seguiran creient en el poder de la seva música. No ho faries tu?


Em comentaven pel facebook que son dels Hostalets de Balenyà. Osona.

Canten en angles/americà, i parlen perfectament el català i el castellà – fet que sorprenia a alguns espectadors que NOMÉS parlen castellà desprès de tota una vida entre nosaltres - ; la magnitud del seu èxit obligava a portar cadires d’altres llocs a l’esplanada del Palau Tolrà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario