domingo, 16 de agosto de 2015

HOSPITAL DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT. SABADELL.

El 14.08.2015 intentava aprofitar l’estona, mentre el Josep Olivé Escarré, esperava el seu torn al Servei de Farmàcia de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.




Retratava l’edifici de la que fou Clínica de la Salut, i que segons m’explica el Josep Masip Suets, actualment són les oficines principals de la Corporació Sanitaria del Parc Taulí.

La meva recerca de quan es va fer i qui en va ser l’autor, no trobava resposta a Sabadell, i novament el Josep Masip Suets em donava resposta; la va construir l'arquitecte Enric Fatjó i Torres (1862 - 1907), entre 1901 i 1903, i afegia . Veure la web de Barcelona Modernista.

També els amics de Pobles de Catalunya li dediquen un espai :
http://www.poblesdecatalunya.cat/element.php?e=1976

I ràpidament la Mdolors Dalmau Puig publicava una fotografia de la Clínica la Salut ‘Els Eucaliptus’ dels anys 1930. [Família Pérez del Castillo]


Amb els medicaments hospitalaris – que li cal recollir cada mes - iniciàvem el nostre viatge que ens portaria en aquesta ocasió per la Vall del riu Bregos, Castellfollit, Torà, Biosca,... , on feríem – entre moltes altres coses - recerca dels edificis escolars anteriors a la dictadura franquista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario