lunes, 24 de agosto de 2015

SANTUARI DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT. LES PLANES.

L’Antoni Calvo Uribe, publica unes fotografies del Santuari de la Mare de Déu de la Salut (Les Planes) Camí del Mas Guimbau, 29 Barcelona, Barcelona, que ell situa com : Santuari de la Mare de Déu de la Salut. Les Planes. Sant Cugat del Vallès. El Vallès occidental.




No en sabia trobar cap dada, imagino que la seva ubicació fa que ni uns ni altres, el sentin com ‘seu’, i se’n han despreocupat al extrem que no hi ha cap informació a la xarxa.

Passaré les imatges al Valentí Pons Toujouse, autor del blog MODERNISME, http://vptmod.blogspot.com.es/ , en tot cas no sembla que l’edifici fos aixecat durant les darreres setmanes, oi ?.

El Valentí Pons Toujouse, autor del blog MODERNISME, http://vptmod.blogspot.com.es/ ; em feia arribar un email en el que em diu que l'arquitecte fou l' Enric Ferran Josep Lluís Sagnier i Villavecchia, marqués de Sagnier (Barcelona, 21 de març de 1858 – ibídem, 1 de setembre de 1931), els anys 1927-1929.

Aquesta dada ens permet qualificar la incúria en la documentació del patrimoni històric de Catalunya, con un DESASTRE d’àmbit mundial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario