jueves, 26 de diciembre de 2019

LOW COST, LOW QUALITY, O QUE ES PENSAVEN ?

L'any 2009, escrivíem ; això de la competència baixant els preus per sota dels costos, és d’una simplicitat infantil. La ruïna acostuma a ser qüestió de dies o setmanes.

D’ençà de 1.976 el nivell dels qui ens governen ha anat baixant, a dia d’avui sembla que fer-ho més malament és quasi impossible; personalment penso que amb aquesta colla, sempre podem anar pitjor.

Aquest Nadal, i l’anterior, i l’anterior , tornem a veure i viure, l’espectacle dels viatgers estafats, persones amb pocs recursos, que majoritàriament han esmerçat en el preu del passatge els ingressos de tot un any de dura feina.

La pregunta; i el govern que fa ? , no té cap resposta; sembla que una vegada més posaran ma a la caixa comú, i destinaran diners públics per noliejar avions. Que comencem a tenir morts per fam – dada que amaguen els mitjans de comunicació, tant públics com privats – no és dissortadament cap urgència. Els temes d’interès dels nostres Pares de la Pàtria son els braus i la seva consideració d’essència nacional.

Recordo, amb tristor i de forma indignada malgrat els anys, els assassinats per l’anomena’t oli de colza, el low cost començava a generalitzar-se; el resultat van ser alguns morts, molts invàlids de per vida , i alguna condemna suau que rebien els “ peixos petits “ de la trama assassina.

L’espectacle nadalenc dels pobres estafats, aquest any per AIRCOMET, comença a formar part del “ decorat “ d’aquestes festes. Tenim però dissortadament estafes low cost , cada dia, tots els dies de l’any, i la pregunta; i el govern que fa ? , continua sense resposta.


La solució és fàcil; qui doni low quality, que rebi a banda del rebuig social , una sanció exemplar – que podria ser la pena de mort – des dels poders públics.

Tot i que el seny diu que ningú donava euros a 100 pessetes, cal tallar – literalment – de socarrell aquest espiral d’estupidesa, que deixa any rere any un reguitzell d’estafades.

Avia’m aquesta vegada que fa el govern.

No trobava cap evidència que des dels Poders Públics es fes alguna acció, i vosaltres?

No hay comentarios:

Publicar un comentario