viernes, 3 de enero de 2020

EDIFICI DEL SINDICAT AGRÍCOLA D'ARENYS DE MAR. EL MARESME

Tornàvem de dinar del restaurant “ La cuina de la iaia Pepa” , on havíem degustat un menú senzill, honest i molt ajustat de preu.
Quasi al davant de l'Ateneu Arenyenc els meus companys, Pere Albert Carreño i Juan Navazo Montero, en feien notar el rètol quasi descolorit que deia Agrobotiga del Sindicat.


Retratava el edifici de dues plantes, de composició simètrica, que s’aixecava l’any 1947 seguint el projecte de l’arquitecte Cèsar Martinell i Brunet (Valls, Alt Camp, 24 de desembre de 1888 - Barcelona, 19 de novembre de 1973) per acollir la la seu del Sindicat Agrícola d’Arenys de Mar,


Patrimoni Gencat ens diu que a la façana de la planta baixa hi trobem pedra i als pisos arrebossat i, a sobre, pintura. A la planta baixa hi ha tres portes de llindes arquejades, essent la central més ampla per donar entrada al magatzem. Hi ha tres finestres al pis.

Tot plegat sembla tenir un aspecte descurat.

Llegia
que el diumenge dia 6 d’octubre , la Fundació Junts Autisme, celebrava la inauguració del nou Espai Cooperativa que es troba al Carrer Anselm Clavé, 17 d’Arenys de Mar i que des de setembre acull el servei d’intervenció infantil de l’entitat.

Més d’una cinquantena de persones ens vam trobar a les 12 i pocs minuts després la presidenta de l’entitat, Mayka Garnica Pérez va fer el seu parlament, que podeu trobar aquí. https://www.juntsautisme.org/wp-content/uploads/2019/10/Discurs-Mayka_06102019.pdf

Milions de gràcies a la Cooperativa Agrícola

Volem agrair especialment les paraules que ens van dedicar des de la Cooperativa Agrícola d’Arenys de Mar, que ha confiat en nosaltres per a la cessió d’aquest espai que ens feia tanta falta: “Tot el mèrit és de la Fundació Junts Autisme, nosaltres teníem un edifici que estava en desús, que estava buit, que s’estava degradant. El que hem fet nosaltres no té mèrit, sinó el que té mèrit és el que feu vosaltres, teniu un projecte molt maco i molt útil i nosaltres estem molt contents de donar-vos suport”. Moltíssimes gràcies per la confiança!

A l’acte també hi va assistir l’alcaldessa d’Arenys, Anabel Moreno Nogué., que també ens va dedicar unes paraules: “Sempre us hem intentat ajudar, sempre estarem al vostre costat, la cessió de La Raureta aviat serà una realitat i estem molt contents de que Junts Autisme cada cop creixi més, que cada vegada tingueu més espais que cada vegada tingueu més gent al vostre voltant ajudant-vos. Nosaltres estarem sempre al vostre costat, amb tot allò que necessiteu”.

https://www.juntsautisme.org/contentes-inauguracio-lespai-cooperativa/

Esperem que s’acompleixin totes les expectatives.

No hay comentarios:

Publicar un comentario