sábado, 18 de agosto de 2012

EL RENTADOR PÚBLIC DE DOSRIUS

Anàvem la Maria Jesús Lorente Ruiz i l’Antonio Mora Vergés; Dosrius és un poble peculiar, l’edifici de l’Ajuntament nou – magnífic - no s’esmenta enlloc, i per altra part trobava una llista de documents en PDF on juntament amb les explicacions de caire històric, hi ha fotografies, actuals i antigues, en aquest cas del Rentador Públic.


Advertíem monedes al fons, i somrèiem el comentari d’un passavolant que deia que això és una estupidesa. Us preguntem : I deixar els diners al Banc, o al Gobierno, no ?.

Segur que hi ha una fada que fa realitat els somnis dels que de bona fe llancen algun cèntim, o fins un euro.

El Mariano Rajoy Brey (Santiago de Compostela, 27 de marzo de 1955 - + ? ), o l’Artur Mas i Gavarró (Barcelona, 31 de gener de 1956, + ?), ja s’encarreguen dels malsons quotidians.

Un bon nombre de persones s’aturaven a beure l’aigua que raja contínuament, nosaltres no ho fèiem en aquesta ocasió per evitar els possibles ‘trastorns’ del canvi d’aigües, i sobretot perquè ens esperaven al Monestir de l’Oasis, al terme veí d’Argentona.


Hem demanat per correu electrònic informació de l’edifici de l’Ajuntament, imaginem que les vacances son les causants de la tardança en la resposta, si teniu ocasió d’enraonar amb el Josep Jo i Munné, Alcalde de Dosrius, recordeu-li aquesta petició pendent.

Gràcies, coneixercatalunya@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario