domingo, 19 de octubre de 2014

LA CASANOVA DE L'OBAC I LA CAPELLA DE SANT ANTONI DE PÀDUA. TERRASSA. VALLÈS OCCIDENTAL. CATALUNYA

La Casa Nova de l'Obac' al terme de Terrassa, és la representació de l'enriquiment de la família Ubach amb les exportacions a Amèrica de vins i aiguardents.


La construcció va durar entre els anys 1786 i el 1811 i va estar dirigida per l'arquitecte italià Domenico Bagutti (* 1760 a Rovio , † 1837 ), el mateix que també va fer el Laberint d'Horta a Barcelona.

La Casa Nova no segueix l'estil dels masos tradicionals de Sant Llorenç de Munt i l'Obac. L'edifici és de planta rectangular, amb tres pisos d'alçada, i un cobert de teula de quatre aiguavessos.

No tenim dades de l'autoria i antiguitat de la Capella de Sant Antoni de Pàdua, i ens agradarà rebre les vostres aportacions a l'email coneixercatalunya@gmail.com


Demanava al Centre d'Informació si tenien coneixement de l'advocació de la Capella de la Casa Vella, i no sabien donar-m'en raó, ens agradarà rebre les vostres aportacions a l'email coneixercatalunya@gmail.com

http://trailsantllorenc.blogspot.com.es/2012/09/les-masies-de-sant-llorenc-del-munt-i.html#.VEOnH_msXfL


Em calia retratar l'interior de la Capella de Sant Antoni de Pàdua, recolzant la màquina al damunt d'un vidre polsos, demanaré l'ajuda de l'Arxiu Gavin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario