miércoles, 3 de junio de 2015

ESCOLES PÚBLIQUES DE TÀRREGA ANTERIORS A LA DICTADURA FRANQUISTA

Rebia un email en el que em deien ;


En relació a la vostra sol•licitud que ens arribat des de l’ajuntament de Tàrrega de consulta d’informació del mestre d’obres i/o arquitecte de les escoles de La Figuerosa i de les construccions d’escoles de Tàrrega i altres pobles agregats abans de la guerra, informar-vos del següent:

http://latribunadelbergueda.blogspot.com.es/2015/05/escoles-publiques-anteriors-la.html

1. Escoles de la Figuerosa. No tenim documentació al respecte ni cap informació sobre l’arquitecte o mestre d’obres que es va fer càrrec de la seva construcció.

2. Altres pobles agregats a Tàrrega. No hi ha documentació al respecte abans de la Guerra Civil.

3. Tàrrega. Es conserva el projecte de les Escoles Graduades (1931-1935).

Si voleu fer la consulta del projecte esmentat haureu de venir a consultar-ho presencialment a l’Arxiu Comarcal. Qualsevol altra qüestió no dubteu a consultar-nos.

Si tenim en compte que les escoles anteriors a la dictadura franquista, no son en la seva major part considerades ‘monuments’ aquesta informació, encara que incomplerta és extremadament valuosa.

Sou pregats d’afegir-vos a la nostra recerca i publicar directament a la pàgina https://www.facebook.com/pages/Edificis-Escolars-De-Catalunya-Anteriors-a-La-Dictadura-Franquista/400721423462325?fref=ts les imatges dels edificis escolars de la població on residiu, o si les identifiqueu als llocs que aneu de visita, i/o fer-nos-les arribar a l’email coneixercatalunya@gmail.com

Catalunya us en deurà una.

Es construïen les escoles Graduades de Tàrrega ?.

Existeixen encara aquestes escoles ?

En teniu imatges ?

No hay comentarios:

Publicar un comentario