viernes, 22 de febrero de 2019

CASA TAMBURINI. SABADELL. VALLÈS OCCIDENTAL.

La retratava camí del pàrquing públic que hi ha al carrer de Sant Josep de Sabadell, visc a Castellar del Vallès, vila amb menys serveis mèdics per part d’Adeslas que Caldes de Montbui, malgrat que el cens de Castellar del Vallès supera quasi en 7000 habitants al de Caldes de Montbui. Les peticions fetes pels associats fins al dia d’avui, no han estat ateses.


Em sobtava llegir a la fitxa de l’Ajuntament : http://www.sabadell.net/Fitxes/FitxesPepps/pagines/144-A.htm

Edifici d’habitatges entre mitgeres de planta baixa i planta pis, ubicat en cantonada. El gir es remarca mitjançant una torreta d’una planta més.

Autor : desconegut

Patrimoni Gencat ens diu ; http://invarquit.cultura.gencat.cat/Cerca/Fitxa?index=0&consulta=&codi=27770

Casal-palauet format per planta baixa i pis, amb torratxa a la cantonada. L'interior està ocupat per dos habitatges amb accessos independents. Les façanes són de llenguatge neoclàssic, amb frontons als balcons i al coronament, balustres, reixes de dibuix. Presenta columnes a les finestres triples i a la llotja del primer pis que té façana al carrer. Els frontons dels balcons estan suportats per mènsules.

Autor : Santiago Cassulleras Forteza (Barcelona, 7 de juliol de 1901 - 2 de setembre de 1960). Ens agradarà rebre alguna imatge i/o fotografia d’aquest arquitecte a l’email coneixercatalunya@gmail.com , castellardiari@gmail.com

D. Laureano Tamburini Gibernau ( 1871 + 9.10.1944) , podria ser el promotor d’aquest edifici?.
http://hemeroteca.lavanguardia.com/preview/1931/03/17/pagina-11/33117367/pdf.html?search=Laureano%20Tamburini

No hay comentarios:

Publicar un comentario