domingo, 15 de julio de 2018

CASA DEL FRANCISCO PERMANYER SALLENT. ‘ EL MILIONARI’. SENTMENAT, VALLÈS OCIDENTAL. CATALUNYA

Tenia ocasió de retratar els jardins i els exteriors de la casa del Francisco Permanyer Sallent, ‘ el Milionari’ quina peripècia vital de ben segur li agradaria saber a moltes persones, sentmenatenques i de la resta del món.



Està clar que la casa i els jardins no els va dissenyar ‘ el desconegut’ – autor de la major part dels edificis de Catalunya, segons les dades que es salvaven de l’expurgo del període franquista i de la inèrcia perniciosa de les autoritats ‘ democràtiques’. Ens agradarà tenir noticia de l’autor/autors a l’email coneixercatalunya@gmail.com , castellardiari@gmail.com




Em cridava l’atenció la presència d’imatges religioses, Sant Antoni de Pàdua, a la porta principal de la casa, una rajola mutilada potser de Sant Jordi, i una imatge de la Mare de Déu.






El jardí és una meravella.


Mentre recollia imatges sentia com assajaven el grup Contrapunt. Obrir els jardins a la ciutadania és una excel·lent iniciativa del Consistori sentmenatenc.

Està bé, molt bé, sortir a conèixer món, això sens dubte eixampla la ment; no però, per això hem de deixar de gaudir de les moltes meravelles que l’acció d’algunes persones, la història i/o la natura, ens ofereixen a casa nostra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario