viernes, 28 de noviembre de 2014

PARRÒQUIA DEL SAGRAT COR. SABADELL. VALLÈS OCCIDENTAL.

Vetranio retratava l’església parroquial del Sagrat Cor, situada al Passeig de Sant Bernat, al barri de Ca n'Oriac, a Sabadell .


Trobava la fotografia que es feia el diumenge dia 5 d’octubre en que el bisbe diocesà, José Ángel Sáiz Meneses ( Sisante, Cuenca, 2 de agost de 1956) va presidir la Missa a la parròquia del Sagrat Cor de Sabadell amb motiu de la celebració del 50 aniversari de la consagració de l’altar major. La parròquia fou erigida per l’arquebisbe de Barcelona, Gregorio Modrego Casaus ( El Buste , Saragossa , novembre 17 de 1890 - Barcelona , 16 gen de 1972 ) el 18 d’abril de 1963 i l’altar major fou consagrat el 24 de setembre de 1964.


El temple s’omplí de feligresos de la parròquia i en acabar la solemne celebració el Bisbe va saludar-los.

No trobava cap dada a la xarxa relativa al any en que s’edificava el temple, i qui va ser l’arquitecte encarregar de fer-ho.

La  Maria Dolors Dalmau Puig, que ahir celebrava la seva onomàstica, i ala que aprofitava per felicitar, en deia l'arquitecte va ser Gabriel Bracons i Singla (Sabadell, 13 de gener de 1913 - Sabadell, 21 de març de 1992) 



Sou pregats de fer les vostres aportacions a l’email coneixercatalunya@gmail.com , castellardiari@gmail.com 

No hay comentarios:

Publicar un comentario