miércoles, 24 de enero de 2018

IN MEMORIAM DEL PRIORAT DE SANT CORNELI I SANTA MAGDALENA . LA GARROTXA. GIRONA, CATALUNYA

El Jordi Figueras Suriñach , publica una fotografia a la pàgina , ‎Olot d'abans. Fotos antigues d'Olot. Santa Magdalena – 1919


La imatge correspon al Priorat de Sant Corneli i Santa Magdalena del Mont

https://www.monestirs.cat/monst/garrot/gt21corn.htm


I, no a https://ca.wikipedia.org/wiki/Santa_Magdalena_d%27Olot

En la tasca de divulgació del patrimoni històric i/o artístic de Catalunya, ens trobem contínuament amb entrebancs; tenim clar que escriure en català i de Catalunya, desagrada profundament a determinats ‘col·lectius’, ens sorprenia relativament però, que si afegís Facebook; des d‘uns dies ençà el sistema, persisteix , en allò de ‘ estas bloqueado, si no te parece correcto nos lo dices, y haremos lo que nos de la gana’ . Avui 24.01.2018 , CONTINUO doncs en ‘llibertat vigilada’ , si podeu compartiu vosaltres aquests posts. Gràcies.

Els preguntava – als de Facebook – si la restricció té connotacions polítiques, ras i curt, si obeeixen a instruccions dels Partits de l’eix del mal. La persistència del bloqueig esvaeix els meus dubtes.

Facebook no té un sistema de garanties per als usuaris, que podria evitar aquestes situacions abusives. Únicament tenim – de moment – la possibilitat de denunciar-ho davant de l’opinió pública.

Hi ha alguna manera de fer saber aquesta situació al Mark Elliot Zuckerberg (White Plains, EUA, 14 de maig de 1984), dubto molt que sigui conscient d’aquesta transgressió per part de la filial en llengua castellana.

Em tenen aquesta colla del facebook fins al cap damunt

Ens agradarà rebre les vostres aportacions a l’email coneixercatalunya@gmail.com

Antonio Mora VergésNo hay comentarios:

Publicar un comentario