sábado, 6 de enero de 2018

LA CAPELLA DE LA FUNDACIÓ AGUSTÍ DE SANTACRUZ. SANT FELIU DE CODINES. VALLÈS ORIENTAL. CATALUNYA

Una estona abans que Ses Majestats els Reis d’Orient visitessin als interns, tenia ocasió – agraeixo des d’aquí la finesa del Joan Nesplé i Roquet, Director del Centre - de veure i retratar la capella.

La primera sorpresa la tenia en constatar que la façana no està contraposada a la principal, sinó que com aquesta està orientada a llevant.


La segona – tot i que previsible – era que no hi havia cap imatge presidint la capella, la Mare de Déu del Roser que hi ha habitualment havia cedit el seu espai al naixement. Dono per bona l’advocació de Aureli Agustí (Aurelius Augustinus), més conegut com a Agustí d'Hipona o sant Agustí (Tagaste, 13 de novembre del 354 - Hipona, 28 d'agost del 430) https://ca.wikipedia.org/wiki/Agust%C3%AD_d%27Hipona



NO em vull estar de deixar constància escrita, de que a mi, com a molts catalans la situació política en té molt preocupat, és injustificable mantenir en presó i/o exili a les persones escollides democràticament per la ciutadania, fins i tot, en règims polítics, com el del REINO DE ESPAÑA.

Aquesta mena de comentaris provocaven que se’m barres la publicació a No ets de Sant Feliu de Codines si no...
https://www.facebook.com/groups/741043242613178/about/

Malgrat això, em consta que a Sant Feliu de Codines hi ha una majoria democràtica entre els seus veïns.

Èticament hem d’estar SEMPRE del costat de les víctimes i MAI del dels botxins.

Antonio Mora Vergés

No hay comentarios:

Publicar un comentario