jueves, 24 de mayo de 2012

La comtessa de Morillo reconeix la Nació Catalana i el seu himne.

Esperanza Fuencisla Aguirre y Gil de Biedma, més coneguda com la Presidenta de la Comunitat Madrid, ha fet unes declaracions en les que ‘mutatis mutandi ‘ per justificar anteriors declaracions seves de caire clarament feixista, reconeix la ‘qualitat’ de Nació a Catalunya, i posa com exemple el fet que algú xiuli mentre es canten ‘els Segadors, com en alguna ocasió s’ha quan sona l’himne espanyol.


De l’himne de Madrid – que també en té – no en fa esment.

Més enllà dels continus excessos de la comtessa, cal posar fil a l’agulla i demanar-li responsabilitats – com a la resta de ‘comunitats mentideres del PP’ - , politiques i fins penals. En aquesta hora cal que els Portadors de Pobresa, intentin com la dona del Cèsar – a més de ser honrats, semblar-ho -.

Vinculat amb l’escàndol de Bankia, m’arribava el rumor que les companyes asseguradores que treballen amb bancs i caixes, estan en una situació ‘molt delicada’ .En tinc una particular mostra tota vegada que a la nostra Comunitat del Parquing tenim un problema, l’asseguradora es fa l’orni per atendre un sinistre que comunicàvem en data 02.03.2012.

Em reservo – de moment – el nom de la companyia.

Un consell : Reviseu l’assegurança que teniu contractada per la llar, el vehicle o qualsevol altra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario