domingo, 12 de febrero de 2012

Caiguda ‘ digital’, signes dels temps.


En defensa de la nostra llengua – la catalana – des del coneixercatalunya.nlogspot.com hem anat col·laborant – desinteressament – amb la premsa, digital i ‘tradicional’ que ha volgut acollir les nostres aportacions.

Em dol aixecar testimoni de la inacció des de fa dies de :

......
Començava tot plegat amb un gran entusiasme :    http://www.catalunyadigital.cat/

 La idea : 

Des de la convicció que cal posar la tecnologia al servei de la ciutadania, Catalunya Digital i Nous Mitjans, desenvolupa un ambiciós projecte informatiu d'abast intercomarcal.

La principal novetat de la nostra proposta rau en la seva naturalesa social i participativa, ja que la generació d'opinió i de debats constructius en són l'eix central.

Així, volem donar veu a aquelles persones que participen en la vida associativa, en la política o en l'activitat econòmica de les diferents comarques en les que hi som presents.

Partim de la base que cal impulsar projectes originals que incloguin les novetats tecnològiques més recents i, al mateix temps, apropar-los a aquells sectors del pas que, a hores d'ara, n'estan exclosos per diversos motius.

La vertebració tecnològica i informativa del territori son, per tant, elements fonamentals en la nostra percepció del que ha de ser un mitjà de comunicació digital proper a la ciutadania.

Quan calla – per la raó que sigui – un  mitjà en llengua catalana, ens anem apropa’n a l’extinció de la nostra cultura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario