lunes, 27 de febrero de 2012

MESURES ‘POSSIBLES’ PER EVITAR DANYS IRREVERSIBLES


Les Administracions Publiques més que amb ‘números vermells’ es troben en estat de fallida tècnica.  

Només així s’expliquen mesures com les de fer pagar fins a 61 € a l’any a les persones que tenen – segons sembla, la gran sort  de patir -  una malaltia crònica;  d’augmentar les pensions un 1% i les retencions del IRPF com a mínim un 2%, no en diré res; ara de resoldre l’ impagament d’un deute de 188.000 € - si està errat prego m’ho facin saber –  de la Fundació Obra Social Benefica, aplicant un ERE durant dos anys al personal, si que en voldria dir alguna cosa :

A Castellar del Vallès es van definir unes zones blaves per possibilitar que tothom pogués trobar aparcament quan li calgués fes gestions al centre de la Vila. Fins aquí correcte.

Per raons ‘politiques’ – no ho fan a Sabadell, ni a Barcelona, ni ... – es va decidir que es regalaven 30 minuts a tothom; això en la pràctica a comportat :

1.      -  Una picaresca que implica anar traient tiquets cada mitja hora, i que converteix la zona blava en un ‘pàrquing privat’ que paguem tots i gaudeixen només uns quants.
2.       - Un dèficit d’ingressos que afegit al de l’aparcament de la Plaça del Mercat, supera llargament els 240.000 €

3.      -  La constatació de que  el "hacella y no enmendalla " no és únicament una frase del Quixot.

Amb aquesta proposta  d’eliminar aquesta ‘gràcia’ de la primera mitjà hora d’aparcament, no arranjarem tots els mals del món, però sens dubte eliminaren alhora l’angoixa del personal que treballa a la la Fundació Obra Social Benefica. I la de tots els familiars dels interns,  que entenen que d’aplicar-se l’ERE,  els perjudicats seran els seus familiars malats.

Ah!, la resta dels ‘majors ingressos’ tenen ja una forta demanda : menjadors socials; atenció a persones i famílies sense sostre; reforçar la dieta dels infants en edat escolar com succeïa en el primer feixisme; ... 

No hay comentarios:

Publicar un comentario