miércoles, 8 de febrero de 2012

PER QUI HO SAPIGA CALCULAR.

 Les esfereïdores conseqüències del que s’ha volgut reduir a la ‘bombolla immobiliària’; intentant minimitzar la  major , la corrupció,  l’estultícia, la supèrbia,... d’una bona part de les ‘ classes dirigents ‘  , s’ha apuntaven fa molt de temps.   

Com un exemple vegeu que l’any 2005 les coses ja no pintaven gaire be :

Actualment l’any 2012,  en un context clarament deflacionari, d’aquell text únicament s’haurien de revisar – notablement a la baixa -  el ‘ preu dels serveis’.

La qüestió ara però és la següent ;  des de l’òptica dels interessos generals, està estudiat el cost ‘vital mig’  de cada ciutadà ?.  En termes crus,  en  les retallades hi ha una previsió de les persones que emmalaltiran i/o moriran ?
Està clar que dissortadament la relació causal existeix, i que aquests ‘ costos’ son alhora que coneguts, acceptats per part dels qui prenen les decisions.

Properament es durà a terme una Marató  per mitigar els terribles efectes d’aquesta política de retallades, augments de preus dels bens i serveis bàsics, i taxes que volen limitar el principi de universalitat dels pocs drets humans, que es recullen a la Constitució de 1978.

Voldria conèixer – tant exactament com sigui possible -  el ‘ cost humà ‘ que per Catalunya  representa el fet de ‘retenir’ indefinidament els 700 i escaigs milions d’euros per part del Govern d’Espanya.


Al capdavall, diners i persones, acabem únicament sent números. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario