domingo, 26 de junio de 2016

QUE EN SABEU DE L’EDIFICI QUE AIXOPLUGA LA CAPELLA DE SANT SEBASTIÀ A LA PEDANIA DE CA L’AVI DE SUBIRATS?.

No trobava cap dada al Mapa de Patrimoni de Subirats http://patrimonicultural.diba.cat/# de l’edifici que aixopluga avui la Capella de sant Sebastià a la pedania de Ca l’Avi.


Per la seva estructura intueixo que havia servit com escola – potser abans de la dictadura franquista , i/o durant alguns dels llarguíssims anys que va durar, com a conseqüència del pacte que el dictador havia fet amb el diable, tot i passejar sovint sota pal•li - . Ens agradarà tenir noticia de la història d’aquest edifici a l’email coneixercatalunya@gmail.com

La representació política a l’Ajuntament no fa pensar en una acció hostil contra el patrimoni històric i/o artístic, el cert però, és que d’ençà de la mort del sàtrapa no s’ha tot el que es podia en aquest àmbit a Subirats.

Identificar amb una placa aquells edificis que aixoplugaven les escoles publiques abans de la dictadura franquista, no suposaria - necessariament – la ruïna economia de Subirats, ni de cap dels municipis de Catalunya. No fer-ho, si més no, fa pensar que hi ha un interès en ‘polític’ en que aquesta informació no surti a la llum.

No hay comentarios:

Publicar un comentario