domingo, 17 de marzo de 2024

TENIU DADES I IMATGES DE L’ESCOLA PARROQUIAL DE SANT JOSEP DE CAN PALET?. TERRASSA

 

Em portava fins a Can Palet una Ballada Country, de fet,  en realitat és l’afició de la meva esposa per aquesta dansa el que en fa voltar per arreu. Val a dir però, que intento conciliar la seva afició amb la meva, i en aquesta ocasió retratava l’església de Sant Josep, i en la recerca de dades històriques,  esbrinava que havien existit unes Escoles Parroquials de les que trobava una imatge amb poquíssima resolució on apareix l’edifici de l’escola parroquial  i l’església de Sant Josep de Can Palet.


https://www.diarideterrassa.com/ahir-i-avui/023/04/26/un-edifici-dels-temps-actuals/?fbclid=IwAR1V2zn2PmzPWxNNMF0i_L9EfAALouhPcMkuFAXvKGBCaBcy3HxT0wLf7Ng

 


http://joaquimverdaguer.blogspot.com/2017/12/inventari-de-les-campanes-terrassenques.html

https://www.diarideterrassa.com/deportes/2018/07/27/renacimiento-san-joserecuperar-historia/

Ens agradarà tenir noticia  a l'email castellardiari@gmail.com de l'autor d'aquell senzill edifici, ara desaparegut, i del de la reforma que convertia l'espai en l'atri - Espai tancat de pòrtics o de mur baix, que dóna accés a un edifici de l'església. 

Entenem, no compartim però,  que els mitjans han de " crear "  noticies.  Per a nosaltres el que haurien de fer, és explicar-nos la historia  - en aquest cas, local - . 

Que Sant Josep i    Sant Antoni de la  Sitja,  elevin a l’Altíssim la pregaria dels  , amazis, illencs,  gitanos, aragonesos, asturians , valencians,  bascos,  aranesos , gallecs, catalans, corsos, escocesos, ucraïnesos , gal·lesos, palestins , hawaianesos, afganesos, inuits ,  sahrauís ... , pescadors , pagesos, ramaders ,..    i tots els col·lectius minoritzats i reprimits, Senyor; allibera el teu poble!!!.

«A qui no es cansa de pregarDéu li fa gràcia»

 Si vius en un indret on tenen una llengua pròpia,  aprèn-la, enraona-la, defensa-la, no siguis estranger al teu propi país. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario