lunes, 25 de noviembre de 2013

EL NADAL DEMOCRÀTIC

S’havien recollit quasi 30.000.000 milions de signatures,  moltes persones que deien ser militants del PP, afirmaven estar en desacord amb la direcció NACIONAL en matèria de ‘qualitat democràtica’ , tenien clar que si se’ls preguntava votarien en contra, però els repugnava profundament la hipocresia del seu Partit.

España tenia una ‘majoria democràtica’ i això va fer pensar a la Mesa del Congreso de los Diputados , que malgrat les lleis restrictives de la llibertat que s’havien  imposat des del PP – i que el TC ‘eternitzava’ – la negativa podia donar lloc a una revolta democràtica, i possiblement a l’adveniment de la III República, i a la revisió dels abusos del segon feixisme i de la mateixa ‘Democraciola’.

S’admetia a tràmit i desprès d’una llarguíssima tramitació s’acceptava la celebració d’una Consulta no Vinculant a Catalunya, en la que es preguntaria a la ciutadania,  si volien esdevenir un Estat Independent.

Els discursos de la ‘por’ no s’aturaven ni un moment, ho feien des dels mitjans ‘servils al GOBIERNO’ , però també des dels  Partits formats a l’ombra del feixisme,  i des d’àmbits ‘típics’ de la mal dita societat ESPAÑOLA.  Obviaven allò de la ‘majories silencioses’ perquè tenien consciència de ser una ‘minoria cridanera’.

Catalunya anunciava que en cas de guanyar la opció del si, i desprès de la proclamació d’independència, es demanaria la extradició de TOTES LES PERSONES que tinguessin relació amb crims de sang, i/o amb pràctiques no democràtiques.

Curiosament en els mesos previs a la consulta es produïa  al ensems la tornada d’alguns catalans de la diàspora, i la ‘discreta sortida’ d’algunes persones que havien estat molt vinculades al feixisme,  i/o que havien fet la seva fortuna de manera ‘irregular’.

El Govern rebia peticions d’informació per part de Companyies Internacionals que en el seu moment havien descartat al REINO DE ESPAÑA com a conseqüència dels seus nivells de corrupció.


Es fitxava la data de celebració del referèndum – perdó, de la Consulta no Vinculant a Catalunya - , pel dia de Nadal,  sembla que pesava el costum català, de ‘per Nadal, cada ovella al seu corral’.

No hay comentarios:

Publicar un comentario