domingo, 17 de noviembre de 2013

L’ALBA DE LA LLIBERTAT.

Hi havia una trobada d’àngels de la guàrdia sota la presidència de l’arcàngel Miquel ‘ el Princep de les Milícies Celestials’ , li presentaven de forma majoritària la seva ‘impotència’ enfront de les forces associades a l’àngel blau, arreu del món, Rússia, Xina, Espanya,...

En el cap de tothom estava la història de la destrucció de les ciutats de Sodoma i Gomorra sota una intensíssima pluja de sofre i foc.


Miquel es comprometia a fer arribar el seu missatge al Senyor, i alhora els instava a continuar auxiliant – en tots els aspectes – als oprimits per les Autoritats de Rússia, Xina, Espanya,...

Vindrien dies terribles, el REINO DE ESPAÑA imposava un setge de fam que portava a la malnutrició a un elevat nombre d’infants, i precipitava la mort de moltes persones malaltes i/o de salut delicada. Es deixaria sense medecines a la gent gran, als malats d'Alzheimer, a determinats ‘crònics’ NOMÉS per raons econòmiques - que implicaven el manteniment del ‘statu quo’ de les elits politiques.

Europa callava – era el mal costum que havia ‘tolerat’ el genocidi dels armenis, i que acabaria donant lloc a l’holocaust nazi - , les persones que vivien a Catalunya havien de callar davant les continues agressions verbals i mediàtica, que pretenien justificar una reacció de tipus militar.

Els telediaris de Nadal obrien amb les imatges esfereïdores de la pluja de sofre i foc que reduïa a runes en segons el complex de la Moncloa, de la Zarzuela, del Congreso de los Diputados, del Senado, del Tribunal Supremo, del Tribunal Constitucional, de..., i que SELECTIVAMENT queia damunt dels corruptes als que la justícia havia declarat NO CULPABLES, o que s’abstenia abstingut de judicar.

Es buscaven els clàssics culpables, Al-Qaeda, ... i es barallaven les teories més inversemblants.

Tot era més senzill, com està escrit a Romans 12:19-21

No executeu la venjança per vosaltres mateixos estimats meus, sinó deixeu lloc a la ira de Déu, perquè està escrit : meva és la venjança, jo pagaré, diu el Senyor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario