domingo, 16 de diciembre de 2012

AL ENEMIGO NI AGUA!!!

Aquesta era la consigna que es llançava des del cleptofeixisme , que qualifica com enemics, als febles, malats, minusvàlids, pensionistes i treballadors – privats i públics -, i molt especialment a les persones - de qualsevol condició - que viuen a Catalunya.


L’enemic a batre per a les persones de bona voluntat, ahir, avui, demà, i sempre, és la malaltia, i la marginació social,, el dia 16.12.2012, la lluita aconseguia una recaptació de més de 10.000.000 € ; a destacar la participació activa de molts artistes i persones que el cleptofeixisme inclou en les seves files, NO REPRESENTEN A TOTS ELS ESPANYOLS, això cal deixar-ho clar, el sistema de representació política permet que amb només un 20% de l’electorat – que no de la població – ja s’obtingui la MAJORIA ABSOLUTA. Aquesta és una més de les febleses d’aquesta ‘Democraciola’ .

A tothom que s’identifica com a ‘ persona de bona voluntat’, l’agraïment i els millors desitjos per aquest Nadal , i el proper 2013 que malgrat el GOBIERNO DEL REINO DE ESPAÑA, i tots i cadascun dels seus membres esperem millor que aquest 2012. Als cleptofeixistes un suggeriment constructiu; facin-s’ho mirar !!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario